Gemeente Den Haag en de hoge WOZ-waarde

 

Let goed op de aanslag en WOZ-waarde die de Gemeente Den Haag u toestuurt. De meeste aanslagen van de gemeente Den Haag worden eind januari verstuurd. Maar het is ook mogelijk een beschikking tussentijds aan te vragen. Vaak wordt de WOZ-waarde te hoog ingeschat, omdat de gemeente veelal vergelijkt met luxe, verbouwde woningen.


Gratis bezwaar

Denkt u ook dat de gemeente de WOZ-waarde niet goed heeft geschat? Laat WOZ-Adviseurs dan gratis kijken of de waarde toch niet wat lager zou kunnen. In veel gevallen is de schatting (veel) te hoog.

Bij een te hoge WOZ-waarde betaalt u al snel honderden euro's teveel dan nodig is aan belastingen, zoals het eigenwoningforfait, de onroerend zaakbelasting (OZB) en de aanslag waterschapsheffing. Ook is tegenwoordig de hoogte van de erfbelasting afhankelijk van de WOZ-waarde. 

Na verlaging zal de WOZ-waarde en belastingdruk vaak jaar op jaar lager uitvallen. En dat geld bent u dan dus niet kwijt.

U kunt zich gratis aanmelden voor een lagere WOZ-waarde.

WOZ-Adviseurs werkt landelijk en neemt elke aanvraag in behandeling. Van rechtswege is een vergoeding bepaalt voor de juridische, waardoor u zelf niets betaalt. U kunt zich het hele jaar door aanmelden, bezwaar maken is vaak het hele jaar mogelijk.

http://www.wozadviseurs.nl/upload/image/gemeentehuis%20Den%20Haag.JPG

Afbeelding: Stadhuis Den Haag, klik op de foto om u aan te melden

Kengetallen van de Gemeente Den Haag: 

Aantal inwoners 

circa 535.000

Oppervlakte gemeente  

98,12 km²

Aantal WOZ objecten  

circa 318.000 objecten

Gemiddelde WOZ-waarde

242.000 euro


Bron: www.waarderingskamer.nl

Na de verlaging van de WOZ-waarde worden de kosten betaalt  via een wettelijke regeling onze kosten. Lukt het onverhoopt niet om de WOZ-waarde te verlagen, dan bent u ons ook niets verschuldigd. Voor de hulp van WOZ-Adviseurs betaalt u zelf dus niets.


Iedereen kan zijn of haar WOZ-waarde opzoeken op
 www.wozwaardeloket.nl

Mensen krijgen het advies om de te hoge beschikkingen 
 aan te vechten.

Meer nieuws over de WOZ

 
www.waarderingskamer-denhaag-woz.nl (gemeente informatie Wet WOZ Den Haag).
Gratis Aanmelden

Tip een vriend over onze diensten