WOZ specialisten

Onze WOZ specialisten zijn deskundig op het gebied van de Wet WOZ en bieden hulp bij het maken van een bezwaar tegen een te hoge WOZ-waarde die de gemeente heeft geschat. Door een deskundig WOZ bezwaar dat wordt ondersteund met een officieel taxatierapport door een Registertaxateur staat u vele malen sterker in uw bezwaar.
 
De WOZ-Waarde komt voort uit de Wet WOZ en is van groot financieel belang geworden door de samenhang met allerlei belastingen en heffingen die de overheid toepast. Met onze WOZ specialisten bent u verzekerd van kundige hulp en in de meeste gevallen zal de gemeente dan ook de waarde verlagen.
 
Een kritische kijk op de waarde door ervaren WOZ specialisten
 
Onze WOZ specialisten zijn speciaal opgeleid om u optimaal bij te staan in uw verweer tegen de gemeente. Vele partijen als de Consumentenbond, Kassa en Vereniging Eigen Huis (VEH) onderschrijven het belang van de WOZ-waarde. De Waarderingskamer (toezichtshouder op gemeenten) geeft aan kritisch te zijn ten aanzien van de vastgestelde WOZ-waarde.
 
Als u denkt dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld is het te adviseren onze WOZ specialisten in te schakelen. Zij kunnen u op deskundige wijze helpen.
 
Een lagere WOZ-waarde levert u veel belastingvoordeel op. Meld u nu gratis aan voor een lagere WOZ-waarde.
 
Onze WOZ specialisten zullen er alles aan doen om voor u een lagere WOZ-waarde te realiseren.

Met onze deskundige hulp staat u bovendien vele malen sterker in uw bezwaar:

 

 

Meer informatie | Schenk- en erfbelasting | WOZ-waarde opvragen | Huis gekocht |  WOZ beroep | Waarderingskamer

 

De NOS (Nieuwsuur) en Vereniging Eigen Huis besteedde  bovenstaande
televisie-uitzending aan het onderwerp van standaard afwijzingen van bezwaren.

Gratis Aanmelden