WOZ beroepsprocedure

Als de gemeente te kennen heeft gegeven dat men de door de gemeente zelf geschatte waarde niet of slechts ten dele wil verlagen dan is het vaak zinvol de WOZ-waarde voor te leggen aan een onafhankelijke partij en derhalve een WOZ beroep in te laten stellen bij de Rechtbank tegen de hoge WOZ-waarde.

Mr. Rupert Rechtbank Alkmaar

WOZ-Adviseurs komt ook op voor uw belangen bij de Rechtbank
(Foto: M.F. Rupert, oktober 2013 Gerechtsgebouw Alkmaar)

Ook kan het gebeuren dat de gemeente u ten onrechte niet heeft uitgenodigd voor een hoorzitting om het bezwaar mondeling toe te lichten. De Gemeente houdt zich dan dus niet aan de juridische spelregels. De juristen van WOZ-Adviseurs verzorgen dan op deskundige wijze voor u de gehele beroepsprocedure. Informeer naar de mogelijkheden.

De kans dat u in een beroepsprocedure bij de Rechtbank alsnog gelijk krijgt is groot. De gemaakte kosten worden daarbij vergoed op basis van een wettelijke regeling.

Hulp nodig bij een WOZ beroepsprocedure?
Ook als u zelf bezwaar gemaakt heeft tegen de hoogte van de WOZ-waarde en het besluit van de gemeente is niet naar uw zin? Meld u dan ook aan, het is verstandig u bij te laten staan door een deskundige. Samen met WOZ-Adviseurs is het mogelijk een te hoge WOZ-waarde (alsnog) te verlagen. U kunt hiertoe gebruik maken van het  aanmeldformulier.

 

Meer informatieHuis gekocht | WOZ-waarde opvragen | Erfbelasting | WOZ specialisten

Gratis Aanmelden

Tip een vriend over onze diensten