Huis gekocht en de WOZ-waarde


Ik ben eigenaar van een woning geworden 
Als u in de loop van het jaar eigenaar wordt of bent geworden, zal de WOZ-waarde met een speciaal verzoek opgevraagd kunnen worden bij de gemeente. Wij kunnen deze voor u opvragen zodat u ook nog bezwaar kunt maken tegen deze waarde en kan profiteren van alle fiscale voordelen. De kosten van onze dienstverlening worden daarbij vergoed op basis van een wettelijke regeling.
 
Kan er dan ook bezwaar ingediend worden over vorige jaren?
Ja, ook als u in 2009, 2010, 2011, 2012 of 2013 eigenaar bent geworden is bezwaar indienen tegen de WOZ-waarde (nog steeds) mogelijk na het speciale verzoek dat WOZ-Adviseurs kan verzorgen voor u. Indien u in 2014 eigenaar bent geworden, kunt u zich eveneens aanmelden voor een lagere WOZ-waarde.

Wat doet WOZ-Adviseurs voor mij?
WOZ-Adviseurs dient voor u een bezwaarschrift in tegen de (nieuwe) WOZ-waarde-beschikking met meestal een taxatierapport dat is opgemaakt door een Registertaxateur tegen de WOZ-waarde die de gemeente heeft geschat.
 
Prima, regel het maar
Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld en wij de haalbaarheid van uw bezwaar als voldoende hebben ingeschat gaan wij onze uiterste best doen om voor u een lagere WOZ-waarde te realiseren.

Gerelateerd onderwerp: WOZ-waarde hoger dan koopprijs
Gratis Aanmelden

Tip een vriend over onze diensten